هیچ گونه محدودیتی از نظر میزان و مبلغ وجه نقدی که افراد مجازند با خود وارد آمریکا کنند وجود ندارد‌.

شما می‌توانید هر چقدر که می‌خواهید پول به/ از آمریکا وارد یا خارج کنید. با این حال، اگر بیش از ۱۰۰۰۰ دلار باشد، باید آن را به (Customs and Border Protection)CBP گزارش دهید. می‌توانید بصورت آنلاین فرم گزارش ارز (FinCEN Form 105) را پر کنید یا از یک افسر CBP نسخه کاغذی فرم گزارش ارز را در زمان ورود به آمریکا در فرودگاه بخواهید. مجازات برای عدم رعایت می‌تواند شدید باشد.

? «پول» به معنای ابزار پولی است و شامل سکه‌های آمریکایی یا خارجی در حال گردش، ارز، چک‌های مسافرتی به هر شکل، حواله‌ها و ابزارهای قابل معامله یا اوراق بهادار سرمایه‌گذاری به شکل بی‌نام است.

https://www.cbp.gov/travel/international-visitors/kbyg/money

جهت پر کردن فرم بصورت آنلاین:

https://fincen105.cbp.dhs.gov/#/

فرم FinCEN 105 در کنار همین مطلب موجود است.

?در صورتیکه مبلغ همراه فرد بیش از ده هزار دلار باشد فرد موظف است مبلغ همراه خود را به ماموران اداره گمرکات و مرزبانی(CBP) آمریکا در فرودگاه اعلام کند‌ اما هیچ سقفی برای مبلغی که به صورت نقد می تواند وارد آمریکا شود وجود ندارد.
?فرم FinCEN Form 105 معروف به فرم “گزارش حمل و نقل بین المللی ارز یا ابزارهای پولی” (CMIR) قبلاً یک ساعت قبل از فرود هواپیما توسط مهمانداران به مسافران داده میشد ولی الان در خود فرودگاه داده میشود در فرم باید تمام پول نقدی که همراه شماست بطور دقیق نوشته بشه و همچنین لوازم باارزش و مواد خوراکی، این فرم موقع خروج توسط ماموران گمرک با دقت کنترل میشود.

? اداره گمرکات و مرزبانی آمریکا هیچ گونه عوارض گمرکی از وجه نقدی که افراد همراه خود وارد آمریکا می کنند دریافت نمی کند. افراد شخصا مسئول بررسی تبعات مالیاتی و پرداخت مالیات (چنانچه مبلغ همراه فرد طبق مقررات مشمول مالیات باشد) هستند و اداره گمرکات و مرزبانی دخالتی در این زمینه ندارد.

? مجاز بودن ورود پول به صورت وجه نقد به آمریکا ارتباطی به مقررات OFAC و تحریم های ایالات متحده علیه ایران ندارد و چنانچه انتقال وجه از ایران به آمریکا مطابق مقررات دفتر کنترل دارایی‌های خارجی نیاز به مجوز داشته باشد باید پیش از انتقال وجه به آمریکا چه از طریق بانک و چه به صورت نقد همراه مسافر مجوز لازم اخذ شود.

⚠️??? جابجایی پول بین ایران و آمریکا از طریق مبادله رمزارزها (Virtual Currency) مجاز نبوده و علاوه بر نقض مقررات تحریم ها ممکن است دارای عواقب و تبعات مالیاتی نیز باشد اما در جدیدترین اخبار، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا(OFAC) استفاده از رمزارزها را به عنوان یکی از شیوه های مجاز برای انتقال اموال ایرانیان مقیم آمریکا از ایران به آمریکا مجاز اعلام کرد.
بر اساس اعلام افک ایرانیان مقیم آمریکا می توانند با رعایت شرایط و مقررات عمومی نقل و انتقالات مالی بین ایران و آمریکا سرمایه های خود در ایران را به صورت رمزارز (Cryptocurrency) به آمریکا منتقل کنند.
? رعایت مقررات مربوط به مجوزهای کلی افک الزامی است و افرادی که از رمزارزها برای انتقال سرمایه خود به آمریکا استفاده می کنند باید بتوانند ثابت کنند که منشا سرمایه آن‌ها یکی از معاملات مجاز بر اساس مجوزهای کلی افک است.
? ممنوعیت هرگونه معامله مستقیم بین سیستم های مالی ایران و آمریکا در مورد نقل و انتقال رمزارزها نیز باید رعایت شود به گونه ای که انتقال سرمایه ها از طریق رمزارز به هیچ عنوان نباید باعث بدهکار یا بستانکار شدن مستقیم حساب های واقع در ایران و آمریکا از یکدیگر شود.