ورودبرو بریییم
ایران ۲۹۵۰
  • آخرین گزارش ویزاهای مهاجرتی ماه آگوست اعلام شد
  • تعداد ویزای صادر شده برای ایران 1156 ویزا
  • آخرین کارنتی ایران ۲۹۵۰
  • راهنما

    ارز دیجیتال


    آموزش ارز دیجیتال

    ارز دیجیتال (Cryptocurrency)، پول الکترونیک یا دیجیتالی است که با الگوریتم‌های رمزنگاری‌ ساخته شده و بین کاربران تحت عنوان رمز ارز برای انتقال سرمایه بدون مرز مبادله می‌شود. رمزنگاری باعث ایجاد تمایز بین ارز دیجیتال با پول فیات شده و از جعل پول جلوگیری می‌کند. رمزارزها همانند ریال و دلار پول‌هایی هستند که با سازوکار مختلفی ایجاد و توزیع می‌شوند. فرایند خلق برخی از این پول‌ها مانند بیت کوین با ماینینگ انجام می‌شود و برای تعدادی دیگر از آن‌ها، تمامی سکه‌ها از قبل به صورت استخراج شده در شبکه قرار می‌گیرند. کریپتوکارنسی‌ها را می‌توان به صورت مستقیم و بدون دخالت هرگونه واسطه‌ای در اینترنت به شخص دیگری ارسال کرد. یعنی برای ارسال ارزهای دیجیتال به یکدیگر نیازی به افتتاح حساب بانکی، استفاده از خدمات بانک‌ها یا هر سازمان واسطه‌ دیگری نخواهید داشت. ماهیت غیرمتمرکز ارزهای دیجیتال به این معنی است که هیچ نهاد، گروه یا سازمانی آن‌ها را کنترل نمی‌کند.

    ارزهای دیجیتال بر روی فناوری‌ دفترکل توزیع شده ساخته‌ شده‌اند که یکی از محصولات مهم آن، فناوری بلاک چین است. بلاک چین‌های عمومی که اکثر ارزهای دیجیتال از آن استفاده می‌کنند، قابلیت مشاهده تمامی تراکنش‌ها را چه برای افرادی که در شبکه حضور دارند و چه برای افراد خارج از شبکه فراهم می‌کند.

    از دید بسیاری بیت کوین اولین ارز دیجیتال حقیقی یا رمز ارزی است که ایده آن سال ۲۰۰۸ در وایت‌پیپر بیت کوین منتشر و اولین سکه‌های آن در سال ۲۰۰۹ استخراج شد؛ هرچند پیش از بیت کوین نیز تلاش‌های زیادی برای ساخت یک ارز دیجیتال صورت گرفته بود. بیت کوین به عنوان اولین پول الکترونیکی عرضه شد که توانسته بود مسئله اعتماد را حل کند. دیگر نیاز نبود افراد برای انتقال و نگهداری پول به شخص، سازمان، گروه و یا بانکی اعتماد کنند.

    مسئله اعتماد نیز نه تنها در انتقالات پولی، بلکه در بسیاری از امور دیگر برای انسان‌ها به یک دردسر بزرگ تبدیل شده بود. برای همین سیستم عاری از اعتمادی که بیت کوین ارائه داده بود، در سایر فعالیت‌های انسانی نیز به کار گرفته شد.

    رفته رفته ارزهای دیجیتال برای حل دغدغه‌های متفاوتی به وجود آمدند. به عنوان نمونه اتریوم خود را بستری برای توسعه برنامه‌های مختلف و اجرای قراردادهای هوشمند معرفی کرد و ریپل با نگاه خوشبینانه‌ نسبت به بانک‌ها، بر روی تجدید ساختار ارتباطات بین بانکی و ارائه سیستم پرداختی پرسرعت و کم‌هزینه متمرکز شد.

    امروزه توکن‌های بسیاری بر روی بستر ارزهای دیجیتالی مانند اتریوم، ایاس و ترون ساخته شده‌اند که از قدرت بلاک چین‌های اصلی برای اجرای تراکنش‌هایشان بهره می‌گیرند.

    ارزهای دیجیتال چه تفاوتی با پول‌های معمولی دارند؟

    برخی ویژگی‌های منحصر به فرد سبب ایجاد تمایز بین ارزهای دیجیتال و پول‌های معمولی شده است. البته تمام این ویژگی‌ها در همه ارزهای دیجیتال وجود ندارد و می‌توان استثنائاتی را نیز مشاهده کرد.

    اولین ویژگی ارزهای دیجیتال غیرقابل برگشت بودن تراکنش‌هاست. اگر انتقال ارز دیجیتالی را انجام دهید و تراکنش شما تایید شود، دیگر نمی‌توانید آن را برگردانید و این کار تنها در صورتی امکان‌پذیر خواهد بود که گیرنده مایل به انجام این کار باشد. اما این شیوه در بانک‌ها متفاوت است. اگر شما به اشتباه پولی را به حساب شخصی دیگر انتقال داده باشید، در نهایت با پیگیری قضایی می‌توانید آن را پس بگیرید. اما اگر بیت کوین یا ارز دیجیتال دیگری را اشتباها به آدرس دیگری بفرستید، باید بیخیال آن شوید!

    دومین ویژگی منحصربفرد ارزهای دیجیتال ناشناس بودن یا نیمه ناشناس بودن آن‌هاست. آدرس کیف پول‌ها که همان نقش شماره کارت یا شماره حساب را در حساب‌های بانکی دارند، شامل اطلاعات هویتی شما نمی‌شوند. این آدرس‌ها که از رشته عبارات حروف و اعداد تشکیل شده‌اند را تنها با بررسی تاریخچه تراکنش‌ها و تحلیل‌های عمیق می‌توان به هویت افراد پیوند زد. البته برخی ارزهای دیجیتال پیگیرگریز و حریم خصوصی محور مانند مونرو، زی‌کش و گرین طوری طراحی‌ شده‌اند که شناسایی هویت را خیلی سخت و تقریبا غیرممکن می‌کنند.

    سومین ویژگی رمزارزها جهانی یا فرامرزی بودن آن‌هاست. ارسال پول به نقاط مختلف دنیا ممکن است با سیستم‌های فعلی تا چندین روز طول بکشد ولی ارزهای دیجیتال این کار را در عرض چند دقیقه می‌توانند انجام دهند. ارزهای دیجیتال محدودیت مرزی نمی‌شناسند و آن‌ها را می‌توان از هر نقطه‌ای در دنیا به نقطه دیگر فرستاد.

    چهارمین ویژگی امنیت ارزهای دیجیتال است. این امنیت در مبادلات درون شبکه‌ای توسط قدرت هش به اشتراک گذاشته شده توسط افراد (در سیستم‌های اثبات کار) تامین می‌شود. از طرفی سیستم رمزنگاری کلید عمومی و کلید خصوصی این امکان را به اشخاص می‌دهد که خودشان کنترل پول‌های دیجیتالشان را بر عهده بگیرند و شخص دیگری نتواند به آن‌ها دسترسی پیدا کند.

    پنجمین ویژگی که رمزارزها را نسبت به پول‌‌های معمولی متمایز کرده، انحصاری نبودن آن‌هاست. افراد برای اینکه بتوانند از شبکه‌های ارز دیجیتال مختلفی مانند بیت کوین، اتریوم، لایت کوین و غیره استفاده کنند، نیازی نیست از شخص یا گروه و سازمانی اجازه بگیرند. آن‌ها می‌توانند کل تاریخچه تراکنش‌ها را دانلود کرده و خودشان بدون نیاز به کسب اجازه اقدام به ارسال یا دریافت ارز دیجیتال کنند.

    انواع ارز دیجیتال

    ارزهای دیجیتال به جز بیت کوین را می‌توان به دو دسته آلت کوین‌ها و توکن‌ها تقسیم کرد. آلت کوین‌ها یا همان کوین‌ها هر کدام بلاک چین مخصوص خودشان را دارند. بخشی از کوین‌ها از کدهای اولیه بیت کوین ساخته شده‌اند و یا به اصطلاح فورکی از بیت کوین هستند. این‌ها با اعمال اصلاحات جزئی در متغیرهایی مانند تعداد سکه‌ها، الگوریتم استخراج، زمان ایجاد بلاک‌ها و غیره از بیت کوین به وجود آمده‌اند.

    برخی کوین‌های دیگر مانند اتریوم، ریپل و ویوز شبکه خود را بدون استفاده از کدهای بیت کوین ساخته‌اند. این بلاک چین‌ها اغلب برای کاربردهای بیشتری به جز پول دیجیتال ایجاد شده‌اند.

    توکن‌ها دسته دیگری از ارزهای دیجیتال هستند که بر بستر یک پلتفرم مانند اتریوم یا ویوز و ایاس ساخته می‌شوند. آن‌ها بلاک چین جداگانه‌ای ندارند و برای اجرای تراکنش‌های خود از قدرت بلاک چین اصلی کمک می‌گیرند.

    توکن‌ها طی عرضه اولیه سکه یا همان ICOها در ازای تامین سرمایه جمعی به سرمایه‌گذاران اعطا می‌شوند. توکن‌ها کاربردهای مخصوص خودشان را دارند و نمی‌توان آن‌ها را به چشم یک ارز دید. خود توکن‌ها نیز به دو دسته توکن‌های اوراق بهادار و توکن‌های کاربردی تقسیم می‌شوند.

    ارزهای دیجیتال مشهور

    در حال حاضر بیش از ۲,۲۰۰ ارز دیجیتال در بازار وجود دارد که بیشتر آن‌ها پروژه‌های مرده یا رهاشده هستند. در طول تاریخ ۱۰ ساله ارزهای دیجیتال، برخی از آن‌ها از همان ابتدای ورود به بازار جایگاه خود را در رده‌های بالای جدول ارزشمندترین‌ها حفظ کرده‌اند.

    بیت کوین

    بیت کوین مشهورترین و قدیمی‌ترین ارز دیجیتال است که همیشه در کانون توجهات قرار داشته است. از زمان ساخت این ارز دیجیتال توسط ساتوشی ناکاموتو بیش از ۱۰ سال می‌گذرد و از آن زمان تاکنون جایگاه نخست را بین ارزهای دیجیتال از دست نداده است.

    اتریوم

    ایده اتریوم در سال ۲۰۱۳ توسط ویتالیک بوترین مطرح شد. عرضه اولیه سکه آن در سال ۲۰۱۴ به وقوع پیوست و شبکه آن در جولای ۲۰۱۵ راه‌اندازی شد. اتریوم از همان ابتدا با ایده‌های نوآورانه ظاهر شد. ارز دیجیتال این پلتفرم اتر (ether) نام دارد و از اتریوم برای ساخت توکن‌ می‌توان استفاده کرد.

    ریپل

    ریپل پلتفرم متن‌بازی است که برای انجام تراکنش‌های ارزان و سریع طراحی شده است. این سیستم پرداختی در سال ۲۰۱۲ عرضه شد و از پول‌های رایج در شبکه خود پشتیبانی می‌کند. ریپل بر روی همکاری با بانک‌ها و توسعه سیستم پرداختی خود تمرکز کرده و کوین آن اکس‌آرپی (XRP) نام دارد.

    لایت کوین

    لایت کوین با هدف پرداخت‌های سریعتر، با اعمال تغییراتی بر روی کدهای بیت کوین توسط چارلی لی ساخته شد. این ارز دیجیتال با نام نقره دیجیتال شناخته می‌شود و یکی از قدیمی‌ترین آلت کوین‌هاست.

    بیت کوین کش

    یکی از فورک‌های معروف بیت کوین که با اعمال تغییر بر روی اندازه بلاک‌ها در سال ۲۰۱۷ به وجود آمد. بیت کوین کش در سال ۲۰۱۸ به دو زنجیره ABC و SV تقسیم شد، به طوریکه زنجیره ABC با نام بیت کوین کش به فعالیت خود ادامه داد.

    دلیل محبوبیت ارزهای دیجیتال

    ارزهای دیجیتال به دلیل بازار پرنوسان‌شان، فناوری که در آن‌ها به کار رفته و همچنین ایده‌های آزادی‌خواهانه‌ای که دارند، به سرعت بین مردم به محبوبیت بالایی دست یافتند.

    بازار ارزهای دیجیتال به دلیل نوپایی آن‌ها، نوسانات زیادی دارد و ممکن است در یک روز قیمت یکی از آن‌ها تا چندصد درصد رشد کرده و یا چند ده درصد ریزش کند.

    فناوری به کار رفته در ارزهای دیجیتال با به کارگیری علم رمزنگاری که پایه آن ریاضیات است، امکان تقلب را از افراد می‌گیرد و سیستم‌های پرداختی را در جهت راستگویی تشویق می‌کند.

    علاوه‌ بر این، جنبه آزادی‌خواهانه و کنار گذاشتن واسطه‌ها باعث شده تا افرادی که نسبت به سیستم‌های مالی سنتی بدبین بودند نیز به سمت ارزهای دیجیتال متمایل شوند.

    یکی از ساده‌ترین و راحت‌ترین روش‌ها برای خرید ارز دیجیتال، استفاده از صرافی‌های ایرانی است. امروزه شاهد آن هستیم که صرافی‌های ایرانی عملکرد خوبی را برای تسهیل فرایند خریدوفروش ارزهای دیجیتال دارند.

    مزایا و معایب استفاده از صرافی‌های ایرانی برای خرید ارز دیجیتال

    صرافی‌های ارز دیجیتال، پلتفرم‌هایی هستند که به کاربران امکان خرید، فروش و ترید ارزهای دیجیتال را می‌دهند. در ایران، صرافی‌های داخلی و خارجی متعددی وجود دارند که خدمات مختلفی را به کاربران ارائه می‌دهند.

    • عدم مسدودسازی حساب: یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از صرافی‌های ایرانی، عدم مسدودسازی حساب کاربران است. در سال‌های اخیر، بسیاری از صرافی‌های خارجی، حساب کاربران ایرانی را به دلیل تحریم‌های بین‌المللی مسدود کرده‌اند.
    • پشتیبانی فارسی: صرافی‌های ایرانی، پشتیبانی فارسی دارند و کاربران می‌توانند در صورت بروز مشکل، از طریق تماس تلفنی، ایمیل یا چت آنلاین، با پشتیبانی ارتباط برقرار کنند. این امر برای کاربران ایرانی که ممکن است به زبان انگلیسی تسلط کافی نداشته باشند، بسیار مهم است.
    • احراز هویت: یکی از مشکلات استفاده از صرافی‌های معتبر خارجی، الزام آنها به احراز هویت و ارائه مدارک از سوی کاربران است. با توجه به تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران، ارائه این مدارک امکان‌پذیر نیست. در مقابل صرافی‌های ایرانی به‌راحتی امکان احراز هویت و استفاده از خدمات مختلف پلتفرم خود را برای کاربران ایرانی فراهم می‌کنند.
    • نقدینگی و حجم معاملات کمتر: صرافی‌های ایرانی، نقدینگی و حجم معاملات کمتری نسبت به صرافی‌های خارجی دارند. این امر می‌تواند برای کاربرانی که قصد خریدوفروش فعال ارزهای دیجیتال را دارند، مشکل‌ساز باشد.
    • تنوع ارزهای دیجیتال کمتر: صرافی‌های ایرانی، تنوع ارزهای دیجیتال کمتری نسبت به صرافی‌های خارجی دارند. این امر می‌تواند برای کاربرانی که قصد سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال کمتر شناخته‌شده را دارند، محدودیت ایجاد کند. البته ناگفته نماند که برخی از این صرافی‌ها ارزهای دیجیتال زیادی را در پلتفرم خود لیست کرده‌اند؛ اما بعضاً برای جبران نقدینگی، معاملات آنها را به‌صورت OTC یا «خرید آنی» انجام می‌دهند.

    به‌طور خلاصه:صرافی‌های ایرانی و خارجی، هرکدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. انتخاب صرافی مناسب، به نیازها و شرایط کاربر بستگی دارد. درصورتی‌که کاربر به‌دنبال گزینه‌ای ایمن برای جلوگیری از مسدودسازی دارایی و تحریم است، صرافی‌های ایرانی گزینه بهتری هستند. اما اگر کاربر به دنبال نقدینگی و حجم معاملات بیشتر و تنوع ارزهای دیجیتال بیشتر است، باید از صرافی‌های خارجی استفاده کند.

    انواع روش‌های خرید و فروش ارزدیجیتال از صرافی ایرانی

    برای خرید ارز دیجیتال از صرافی‌های داخلی، دو روش اصلی وجود دارد:

    • OTC (خرید آنی)
    • P2P (خرید همتا به همتا)

    خرید به روش OTC

    در این روش، شما ارز را به‌صورت مستقیم و بدون واسطه از صرافی خریداری می‌کنید. قیمت ارز در این روش توسط صرافی تعیین می‌شود و شما نمی‌توانید آن را تغییر دهید.

    خرید به روش P2P

    در این روش، شما ارز دیجیتال مورد نظر خود را از طریق پلتفرم صرافی با سایر کاربران مبادله می‌کنید. قیمت ارز دیجیتال در این روش توسط کاربران تعیین می‌شود و شما می‌توانید آن را با توجه به شرایط خود انتخاب کنید.

    تفاوت خرید آنی و خرید همتا به همتا

    تفاوت اصلی این دو روش در نحوه تعیین قیمت ارزهای دیجیتال است. در خرید آنی، قیمت ارز دیجیتال توسط صرافی تعیین می‌شود و شما نمی‌توانید آن را تغییر دهید. در خرید همتا به همتا، قیمت ارز دیجیتال توسط کاربران تعیین می‌شود و شما می‌توانید سفارش خود را در قیمت مدنظر قرار دهید.


    خرید آنی از صرافی‌های ارز دیجیتال به‌عنوان یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای خرید ارزدیجیتال به شمار می‌رود. برای خرید آنی ارزدیجیتال کافی است تا مراحل زیر را دنبال کنید:
    ۱. به این صفحه مراجعه کنید. برای خرید ارزدیجیتال کافی است مقدار ارز دیجیتالی که قصد خرید دارید را وارد کنید و روی گزینه «خرید ارزدیجیتال» کلیک کنید.
    ۲. در مرحله بعدی از شما می‌خواهد که شماره موبایل خودتان را وارد کنید. بعد از آن کدی به موبایل شما ارسال می‌شود که باید آن را تأیید کنید.
    ۳. بعد از اینکه شماره موبایل شما تأیید شد، کد ملی و تاریخ تولد خود را وارد می‌کنید. توجه داشته باشید که در این روش فرایند پرداخت و خرید ارز دیجیتال تنها با کارت‌های بانکی متعلق به کد ملی وارد شده میسر خواهد بود.
    ۴. در مرحله آخر شما به درگاه بانکی وصل می‌شوید و فرایند پرداخت خود را تکمیل می‌کنید. به همین راحتی شما با انجام مراحل فوق می‌توانید ارز دیجیتال خریداری کنید. اگر شماره موبایلی که با آن ارز دیجیتال خرید کرده‌اید، با شماره موبایل حساب کاربری احراز هویت شده شما در صرافی مطابقت داشته باشد، می‌توانید به‌ راحتی با مراجعه به حساب کاربری خود، ارز دیجیتال‌های خود را برداشت کنید. در غیر این صورت، ارز دیجیتال‌های خریداری‌ شده شما به‌ صورت موقت نزد صرافی می‌ماند تا زمانی که حساب کاربری جدیدی با شماره موبایل خود در صرافی ایجاد کرده و فرایند احراز هویت را تکمیل کنید. پس از آن، می‌توانید ارز دیجیتال خود را برداشت کنید.


    اگر قصد دارید از پلتفرم P2P سایر صرافی‌ها برای خرید ارز دیجتال اقدام کنید، یک سری مراحل کلی وجود دارد که باید آنها را طی کنید:

    ۱. انتخاب صرافی: اولین گام برای خرید ارز دیجیتال انتخاب یک صرافی مطمئن است. شما می‌توانید هم از صرافی‌های خارجی و هم از صرافی‌های ایرانی برای خرید ارز دیجیتال اقدام کنید. اما توجه داشته باشید که همیشه باید عواملی مثل امنیت، سادگی کار، پشتیبانی و سایر امکانات صرافی را در نظر بگیرید.

    ۲. ثبت‌نام: دومین گام برای خرید ارز دیجیتال، ثبت‌نام در صرافی است. فرقی نمی‌کند که صرافی شما ایرانی باشد یا خارجی. در تمام صرافی‌های متمرکز شما ابتدا نیاز به ساخت یک حساب کاربری برای انجام معامله دارید. برای انجام این کار، اطلاعات شخصی خود مانند شماره موبایل، ایمیل و رمز عبور را وارد کنید.

    ۳. احراز هویت:‌ گام سوم جایی است که فرایند مبادله در صرافی‌های خارجی و ایرانی را متمایز می‌کند. احراز هویت در صرافی‌های ایرانی بسیار ساده است. برای این کار کافی است اطلاعات شناسایی خود مانند اطلاعات شخصی، شماره ملی، تصویر کارت ملی و یک ویدئو چند ثانیه‌ای از خودتان ارائه دهید.اما برای احراز هویت در صرافی‌های خارجی ممکن است با چالش‌های زیادی روبه‌رو شوید. برخی صرافی‌های خارجی ممکن است فرایند احراز هویت اجباری نداشته باشند. در عوض میزان برداشت و استفاده از برخی خدمات صرافی برای شما محدود می‌شود. اما همان‌طور که قبلاً گفتیم، بیشتر صرافی‌های معتبر خارجی فرایند احراز هویت را در پلتفرم خود اجباری کردند که متأسفانه کاربران ایرانی شرایط انجام آن را ندارند.

    ۴. واریز پول: در صرافی‌های ایرانی شما پس از احراز هویت می‌توانید از روش‌های مختلف، مانند کارت به کارت یا انتقال بانکی، به صرافی پول واریز کنید. اما واریز پول به صرافی‌های خارجی از طریق ریال یا سایر ارزهای فیات برای کاربران ایرانی ممکن نیست. برای واریز پول به صرافی‌های خارجی شما ابتدا نیاز دارید که پول خود را به یک ارز دیجیتال (معمولاً استیبل کوین) تبدیل کنید و سپس آن را به یک صرافی خارجی انتقال دهید.

    ۵. خرید ارز دیجیتال: پس از آنکه حساب صرافی خود را شارژ کردید، به‌ راحتی می‌توانید ارز دیجیتال خریداری کنید. گفتیم که برای خرید ارز دیجیتال از صرافی‌ها شما می‌توانید به دو روش OTC و P2P خرید خود را انجام دهید. روش OTC را که پیش از این توضیح دادیم و گفتیم که راحت‌ترین روش خرید ارز دیجیتال است.اما در روش خرید P2P شما به دو طریق سفارش بازار (Market Buy) و سفارش محدود (Limit Buy) می‌توانید ارز دیجیتال خریداری کنید. روش سفارش بازار کمی شبیه به فرایند خرید آنی است، با این تفاوت که دیگر شما به‌ صورت مستقیم از صرافی خرید نمی‌کنید؛ بلکه در همان لحظه سفارش شما با بهترین نرخ پیشنهادی از سوی فروشندگان انجام می‌شود. در روش سفارش محدود شما می‌توانید سفارش خرید ارز دیجیتال خود را در یک قیمت مشخص قرار دهید. هر زمان که ارزش ارز دیجیتال به قیمت تعیین‌ شده شما رسید، خرید شما انجام می‌شود.

    ۶. انتقال و نگهداری: پس از آنکه فرایند خرید ارز دیجیتال شما انجام شد، می‌توانید آن را در کیف پول شخصی خود نگهداری یا به یک صرافی دیگر منتقل کنید. برای انجام این کار به بخش «برداشت» یا Withdraw صرافی مراجعه کنید.


    صرافی‌های غیرمتمرکز گزینه دیگری برای خرید ارز دیجیتال به شمار می‌روند. به‌طور کلی شما برای خرید ارز دیجیتال از صرافی‌های غیرمتمرکز باید مراحل زیر را طی کنید:

    ۱. انتخاب کیف پول: برای خرید ارز دیجیتال، ابتدا باید یک کیف پول ارز دیجیتال نصب کنید. کیف پول‌های مختلفی برای ذخیره ارز دیجیتال وجود دارد. یکی از محبوب‌ترین کیف پول‌ها برای ذخیره تون کوین، تراست ولت (Trust Wallet) است.

    ۲. خرید ارز پایه: برای خرید ارزدیجیتال از یک صرافی غیرمتمرکز، ابتدا باید مقداری ارز پایه خریداری کنید. ارز پایه ارزی است که از طریق آن می‌توانید ارزدیجیتال را خریداری کنید. برای مثال، اگر قصد دارید از پنکیک سواپ (PancakeSwap) استفاده کنید، می‌توانید از ارزهای دیجیتالی مثل BNB یا USDT استفاده کنید.

    ۳. اتصال به صرافی غیرمتمرکز: پس از نصب کیف پول، باید آن را به یک صرافی غیر متمرکز متصل کنید. صرافی‌های غیرمتمرکز مختلفی وجود دارد که از ارزهای دیجیتال مختلفی پشتیبانی می‌کنند. در اینجا ما صرافی پنکیک سواپ را انتخاب می‌کنیم. شما می‌توانید از بخش Browser کیف پول تراست ولت وارد صرافی غیر متمرکز پنکیک سواپ شوید.

    ۴. سواپ ارز پایه به ارز دیجیتال: در این مرحله برای خرید ارز دیجیتال ابتدا باید شبکه ارز دیجیتال را در صرافی پنکیک سواپ اضافه کنید. شما می‌توانید آدرس کانترکت ارز دیجیتال مورد نظر را از وب‌سایت‌های کوین مارکت کپ یا کوین کگو پیدا کنید. سپس جفت‌ ارزی که قصد سواپ دارید را انتخاب می‌کنید. مقدار ارز دیجیتالی که قصد خرید دارید را وارد می‌کنید و در نهایت عملیات سواپ را انجام می‌دهید.

    برای اطلاعات بیشتر بر روی سکه بالای سایت کلیک کنید.

    برای خرید ارز دیجیتال سه گزینه پیش روی شماست: صرافی ایرانی، صرافی خارجی و صرافی های غیر متمرکز (DEX)

    اموزش ثبت نام در بیت پیت (پیشنهاد ما)

    پیشنهاد میکنیم از صرافی بیتپین (پیشنهاد ما، کلیک کنید) یا نوبیتکس استفاده کنید. حالا چرا صرافی ایرانی؟! به دلیل عدم مسدود کردن حساب، احراز هویت آسان، پشتیبانی فارسی و سریع، اطمینان بیشتر و رابط کاربری آسان تر

    راه دوم برای خرید ارز دیجیتال خرید از طریق صرافی‌های خارجی مانند صرافی LBank است (این مورد فقط برای ترید پیشنهاد میشه چرا که برای اکثر ساکنین ایران به دلیل نداشتن (ویزا و مسترکارت) امکان خرید مستقیم ارز مورد نظر وجود ندارد.

    راه بعدی خرید از طریق صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX) مانند پنکک سواپ که نیازه توی کیف پول خودتون ارز دیجیتال مثل تتر داشته باشید.

    چگونه در بیت‌پین حساب کاربری باز کنم؟
    باز کردن حساب کاربری در بیت‌پین بسیار ساده و سریع است. برای باز کردن حساب کاربری در بیت‌پین، نیاز به ثبت‌نام در سایت دارید. برای ثبت‌نام در سایت، شما نیاز به شماره تلفن همراه یا ایمیل دارید.

    پلتفرم بیت‌پین چیست؟
    بیت‌پین یک بازار بدون واسطه برای خرید و فروش بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال است. درواقع در بازار بیت‌پین، خریداران و فروشندگان ارزهای دیجیتال حضور دارند و می‌توانند ارز دیجیتال از همدیگر خریده یا بهم‌دیگر بفروشند.

    اموزش خرید ارز دیجیتال از بیت پین

    آشنایی با کیف پول صرافی بیت پین

    چگونه ریال به حساب خود واریز کنم؟
    برای شارژ حساب کاربری خود در بیت‌پین باید در حساب کاربری خود، وارد قسمت کیف پول شوید. در صفحه کیف پول جزئیات از جمله موجودی کل، نمودار پرتفو و درصد رمزارزهای موجود را می‌توانید مشاهده کنید. برای شارژ ریالی حساب خود، در قسمت ارز «تومان» دکمه واریز را انتخاب کنید. در قسمت بعدی مبلغ مورد نظر را وارد و حسابی که توسط آن می‌خواهید حساب‌تان را شارژ کنید را انتخاب کنید. توجه کنید حسابی که قصد شارژ دارید، باید حساب تایید شده در بیت‌پین باشد؛‌ در غیر این صورت واریز ریالی ناموفق خواهد بود. در قسمت پرداخت می‌توانید اطلاعات کارت خود را وارد و سپس حساب شما شارژ می‌شود.

    چگونه رمزارز به حساب خود واریز کنم؟
    برای شارژ رمزارز، رمز ارز مورد نظر را انتخاب و دکمه واریز را انتخاب کنید (به عنوان مثال بیت‌کوین). آدرس کیف پول رمزارزی خود را، در کیف پول مبدأ وارد کرده و یا با اسکن بارکد کیف پول آدرس خود را وارد کنید. به این ترتیب، می‌توانید حساب خود را شارژ کنید.

    اموزش انتقال ارز دیجیتال از طرافی بیت پین به کیف پول تراست

    کیف پول تراست:
    در 31 ماه جولای 2018 بود که کیف پول تراست (Trust Wallet) به طور کامل به بایننس واگذار شد. هدف بایننس ایجاد کیف پول پیش فرضی برای صرافی غیرمتمرکز خود بود. این کیف پول از نظر بایننس از زیرساخت خوبی بهره مند است. همچنین گزینه مناسبی برای صرافی غیرمتمرکز بایننس می باشد. این کیف پول از امنیت بسیار مناسبی برخوردار است و انتخاب این کیف پول توسط بایننس نیز بی دلیل نبوده است. در این آموزش قصد داریم طریقه نصب و استفاده از کیف پول تراست (Trust Wallet) را مورد بررسی قرار دهیم. لازم به ذکر است این کیف پول در حال حاضر تنها برای موبایل می باشد و نسخه های اندروید و ios آن موجود است. کیف پول تراست با اندروید 6 و بالاتر و iOS 10 و بالاتر سازگاری دارد، رایگان است و از گوگل پلی و اپ استور میتوانید آن را دانلود کنید.

    ویژگی‌های کیف پول Trust Wallet چیست؟
    از ویژگی‌های کیف پول Trust Wallet این است که به کاربر اجازه میدهد تا کلیدهای خصوصی را در دستگاه خود که یکی از ویژگی‌های امنیتی بسیار مهم است، ذخیره کند. از دیگر خصوصیات این تراست والت میتوان مرورگر Web3 و صرافی داخلی که با همکاری شرکت کایبر نتورک (Kyber Network) ایجاد شده را نام برد، که امکان برقراری ارتباط با اپلیکیشن های غیرمتمرکز یا همان DApp ها را به طور مستقیم فراهم می‌کند.

    ⬆️