چک کردن نتیجه لاتاری و دریافت کیس نامبر چگونه است؟

برای فهمیدن نتیجه لاتاری خودتون باید ابتدا از طریق سایت dvprogram.state.gov جواب لاتاری خودتون رو چک کنید. دقت کنید که برای هیچ برنده ای ایمیل برنده شدن ارسال نمیشه و تمام ایمیل های مبنی بر برنده شدن شما در لاتاری چه به زبان فارسی و چه انگلیسی و چه هر زبان دیگری جعلی و تقلبی هست. البته برنده های لاتاری در مرحله های بعدی و بعد از تکمیل فرم ds-260 از kcc ایمیل دریافت میکنند اما هیچ ایمیلی در ابتدای کار برای اطلاع دادن به شما در خصوص برنده شدن برای شما ارسال نمیشه و این شما هستید که باید درخواست استعلام نتیجه لاتاری ثبت بکنید. 

اقدامات بعد از برنده شدن در لاتاری چیست؟

مرحله 1 : چک کردن نتیجه لاتاری و دریافت کیس نامبر

مرحله 2 : تکمیل فرم ds-260

مرحله 3 : جمع آوری و ترجمه مدارک

مرحله 4 : واکسیناسیون

مرحله 5 : چک کردن ویزا بولتن و ایمیل ارسالی از سوی سفارت

مرحله 6 : مدیکال و گرفتن وقت مصاحبه

مرحله 7 : انجام مصاحبه

مرحله 8 : اخذ گرین کارت آمریکا و تامام

مصاحبه لاتاری به چه زبانی است؟

انتخاب زبان برای مصاحبه دلخواه می باشد، قبل از مصاحبه افسر از شما می پرسد که به چه زبانی راحت هستید صحبت کنید؟ اگر فارسی انتخاب کنید افسر با شما فارسی صحبت خواهد کرد.

این امکان در اکثر سفارت های اطراف ایران مثل آنکارا، ابوظبی و ایروان وجود دارد که با شما به زبان دلخواه خودتان مصاحبه کنند حتی فارسی ولی سفارت غیر از این سه سفارت مصاحبه به زبان کشور میزبان یا انگلیسی انجام می شود و خبری از زبان شیرین نیست.

چند روز فرصت داریم تا فرم ds260 را پر کنیم؟ آیا مهلت مشخصی برای سابمیت فرم DS260 وجود دارد؟

جواب: خیر، شما تا روز آخر سال مالی ویزای لاتاری می توانید فرم را ارسال نمایید. اما نکته ای که وجود دارد این است که این امر تا حد زیادی بستگی به کیس نامبر شما دارد، هر چقدر کیس نامبر شما پایین تر باشد بهتر است زودتر این کار را انجام دهید.

این فرم حاوی سوالات درخواست اطلاعات شخصی و سوابق کاری و تحصیلی و زندگی شما تا ۱۶ سالگی می باشد پس در پر کردن آن عجله نکنید. لازم به ذکر است در عین اینکه محدودیت زمانی برای پر کردن فرم DS260 وجود ندارد ولی برای افرادی با کیس نامبر پایین که احتمال دعوت به مصاحبه در ماه های اولیه وجود دارد دیر پر کردن احتمال به تاخیر افتادن زمان دعوت به مصاحبه وجود دارد پس در زمانی معقول و با دقت در اسرع وقت فرم پر شده و سابمیت شود. (مثلا برای کیس 6000 تا پایان سپتامبر سابمیت کنه هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد)

مدارک لازم برای تکمیل فرم ds260 چیست؟
  • گذرنامه
  • شناسنامه
  • شناسنامه پدر و مادر یا فرزندان و همسر در صورت متقاضی بودن
  • کد پستی و آدرس سوابق کاری
  • مدارک تحصیلی و آموزشگاه هایی که مدرک گرفته اید.
کارنت شدن کیس چیست؟

کارنتی یعنی فراخوان برندگان لاتاری جهت آمادگی انجام مصاحبه در یکی از سفارتخانه های مجاز امریکا برای شهروندان ایرانی. این فراخوان از طریق سیستم ویزا بولتن امریکا هر ماه صورت می گیرد. معمولا ماههای اول حدود ۸۰۰ برنده را فراخوان میدهند ولی بعد از دو تا ۳ ماه این تعداد هر ماه به دو تا ۳ برابر  ماه قبل افزایش پیدا میکند، مقادیر متغیر است و به بار کاری سفارتهای مربوطه و موارد از پیش برنامه ریزی شده بستگی دارد. برای مطالعه بیشتر از مبحث کارنت اینجا کلیک کنید.

چه زمانی مدارک را باید برای kcc ارسال بکنیم ؟

بعد از تکمیل و سابمیت فرم ۲۶۰ اداره امور کنسولی ویزا لاتاری kcc بر اساس اولویت کارنتی ها با ارسال ایمیل درخواست مدارک لازم برای کیس لاتاری میکند.( این فرایند در حال حاضر حذف شده است. )

مدیکال چیست ؟

طبق مقرارت مهاجرتی کشور امریکا تمام متقاضیان ویزای مهاجرتی میبایست در یکی از مراکز پزشکی مورد اعتماد سفارت آمریکا در کشور محل مصاحبه نسبت به انجام آزمایشات پزشکی اقدام بنماید. زمان انجام مدیکال چند روز قبل از مصاحبه هست و حتما میبایست در کشور محل مصاحبه و در مرکز مورد اعتماد سفارت به انجام برسد. جهت تهیه کارت زرد بین الملی واکسن میتوانید به مراکز بهداشت و درمان و هلال احمر و پاستور مراجعه کنید.

ویزا بولتن چیست؟

همه کسایی که درخواست ویزای آمریکا رو دارند چه ویزای خانوادگی و چه ویزای لاتاری برای فهمیدن زمان مصاحبه و انجام امورشان باید ویزا بولتن را چک کنند. ویزا بولتن در واقع یک نشریه الکترونیکی هست که اواسط هر ماه میلادی منتشر می شود و دارای بخش های مختلف هست که تاریخ انجام امور ویزاهای مختلف رو در بر میگیرد. آموزش چک کردن ویزا بولتن را همراه با تمام نکاتی که باید در خصوص ویزا بولتن بدانید در مقاله ویزا بولتن دنبال کنید.

آیا برنده لاتاری نیاز به تهیه ویور قبل از مصاحبه را دارد؟

خیر، طبق اعلام دفتر امور کنسولی سفارتخانه های امریکا چند ماه بعد از رای دیوان عالی امریکا، تحت هیچ شرایطی متقاضی انواع  ویزا مهاجرتی و غیر مهاجرتی امریکا  و حتی وکیل متقاضی ویزا امریکا مجاز به تهیه و ارسال هیچ نوع مدرک تحت عنوان ویور نمی باشد.

فرزندان تا چه سنی زیر مجموعه سرپرست خانواده خواهند بود؟

طبق قانون ملیت و مهاجرت آمریکا فقط فرزندان زیر ۲۱ سال که ازدواج نکرده باشند زیر مجموعه سرپرست خواهند بود. در سایت سرچ کنید اکستراتایم.

اگر بعد از قبولی فرزندم متولد شود باید چکار کنم؟

من قبلاً در فرم ثبت نام از اطلاعات فرزندی که وجود نداشته استفاده نکرده ام و طبق قانون ریجکت هستیم؟

اگر برنده هستید، بعدا اطلاعات فرزند تازه متولد شده را به درخواست ویزا خانواده خود در فرم DS 260 به عنوان زیر مجموعه جدید اضافه کنید و از این بابت مشکلی به وجود نخواهد آمد.

اگر اطلاعات فرم را اشتباه وارد کنیم آیا امکان اصلاح وجود دارد؟

فرم ثبت نام خیر ولی فرم 260 بله امکان اصلاح وجود دارد.

داشتن پاسپورت برای تکمیل فرم ds260 ضروری است؟

بله همه اعضای فرم ds260 باید پاسپورت معتبر داشته باشند و بر خلاف زمان ثبت نام و فرم DS-5501 که داشتن پاسپورت تنها برای خانم یا آقا کافی است یا اصلا نیاز نیست در هنگام پر کردن فرم ds260 باید تمام افراد موجود در فرم پاسپورت معتبر داشته باشند.

 پس از قبولی چه مدت طول میکشد تا ویزای مهاجرت بگیریم؟

پس از قبولی در لاتاری، و رویت نامه قبولی و کیس نامبر، شما بایستی نسبت به تکمیل فرم های مهاجرت برندگان و اعضای خانواده اقدام نموده و پس از تکمیل و امضا به مرکز کنسولگری ایالات متحده در کنتاکی (KCC) ارسال نمایید. این فرم ها دربردارنده هویت فرد شرکت کننده و همراهان قانونی ایشان در لاتاری میباشد. پس از ارسال فرم ها به KCC، بایستی منتظر اعلام زمان مصاحبه از طریق ایمیل که به آدرس ایمیلتان ارسال میشود باشید.

در این حین بایستی مدارک خودتان را آماده کرده و ترجمه رسمی کنید. این مدارک شامل ترجمه شناسنامه، مدرک تحصیلی، گواهی سابقه شغلی در صورت نداشتن حداقل مدرک دیپلم، مستندات مالی و… میباشد.

همچنین بایستی مدارک پزشکی و کارت بین الملل واکسیناسیون خواسته شده را تهیه کرده در زمان مقتضی ارائه دهید.

معمولاً زمان دعوت به مصاحبه بین ۶ تا ۱۲ ماه بعد از اعلام نتایج میباشد. مصاحبه ها در نزدیکترین سفارت ایالات متحده به محل اقامتتان انجام میشود. دریافت ویزا پس از مصاحبه به شرایط مختلف، بستگی دارد. در صورت تایید مدارکتان، یک ویزای ۶ ماهه به شما داده میشود که طی آن میتوانید به آمریکا سفر کنید. معمولاً یک ماه بعد از اولین ورودتان به آمریکا و طی یک سری مراحل قانونی، گرین کارت دائمی به نام شما و اعضای خانواده تان صادر می شود.

چرا تعداد ویزا ها از تعداد برنده های لاتاری کمتر است؟

اینکه چرا تعداد ویزاهای لاتاری از تعداد برنده های لاتاری کمتر هست سوالی هست که تقریبا تمام برنده ها دارند. علت کمتر بودن ویزا به این خاطر هست که خیلی از برنده های لاتاری به خاطر نداشتن اطلاعات کافی یا انجام دیر هنگام امور بعد از برنده شدن و یا حتی اشتباهاتی که در هنگام ثبت نام لاتاری انجام میدهند موفق به گرفتن ویزا و گرین کارت نمی شوند در نتیجه اداره مهاجرت آمریکا تعداد برنده های هر کشور از سهمیه آن کشور بیشتر اعلام میکند تا تمام ویزا های لاتاری آن سال به افرادی که امور بعد از برنده شدن در لاتاری را به طور کامل و به موقع انجام داده اند، اهدا شود.

چه تعداد ویزا صادر میشود؟

بیش از 55 هزار نفر از متقاضیان در سراسر جهان انتخاب می شوند. این یعنی آماده سازی 55 هزار ویزا برای افراد جهت مهاجرت به ایالات متحده. پیشتر 50 هزار نفر انتخاب می‌شدند اما حال این تعداد به 55 هزار نفر رسید. انتظار می رود در سال های آینده با تعداد بیشتری از متقاضیان انتخابی رو به رو شویم و ایالات متحده نیز آنها را براساس قوانینی در لاتاری گرین کارت انتخاب می کند. انتخاب به شکل تصادفی توسط سیستم کامپیوتری کنسول وزارت امورخارجه ایالات متحده در کنتاکی انجام می گیرد.

چند ویزا به هر کشور تعلق می گیرد؟

ویزا در میان شش منطقه جغرافیایی توزیع می شود. تعداد بیشتر به مناطقی تعلق می گیرد که از میزان تقاضا کمتری برخوردار هستند. هیچ کشوری نمی توانند هر سال بیش از 7 درصد ویزا را به خود اختصاص دهند، بنابراین به طور عادلانه ای هر کشور می تواند متقاضی داشته که ویزا گرین کارت ایالات متحده به آن تعلق می گیرد.

آیا برای مصاحبه لاتاری باید زبان انگلیسی را فول باشیم؟

مصاحبه در سفارت های آمریکا در ابوظبی، ایروان و آنکارا فارسی انجام میشود.

بعد از قبولي در لاتاري، مي بايست براي گرفتن ويزا اسپانسر معرفي كرد، و اگر اسپانسر نداشته باشيم راه ديگري هم هست؟

خیر، نیاز به اسپانسر نیست، تمکن مالی میتوانید ارائه دهید به جای اسپانسر. در مواردی اسپانسر درخواست می شود که …

چه مدت باید در آمریکا بمونم تا بتونم برگردم ایران؟

برنده لاتاری که وارد آمریکا میشود گرین کارت دریافت میکند، البته برای خروج بیش از شش ماه باید اجازه بگیرید که مشکلی برای تمدید گرین کارت پیش نیاید (اصطلاحا ش ماه، بیشتر از 6 ماه میشه …). محدودیت زمانی برای ماندن در آمریکا نیست و میتواند بعد از یک روز خاک آمریکا را ترک کنید اما به طور کلی اگر قصد اقامت آمریکا ندارید یا شرایط مطلوب ندارید چرا ثبت نام میکنید؟!

شانس ما زده برنده شدیم میتونیم امتیازش رو بفروشیم؟؟

خیر! لطفا اگر قصد مهاجرت ندارید ثبت نام نکنید و شانس یک ایرانی چشم انتظار را کاهش ندهید.

چه کسانی از اعضای خانوادم رو میتونم از طریق با خودم ببرم؟!

اعضای خانواده یعنی فرزند زیر 21 سال که ازدواج نکرده باشد و همسرتون.

برای بردن پدر و مادر و برادر و خواهر و یا فرزندی که واجد شرایط زیر کیس نیست، پس از مهاجرت به آمریکا باید اقدام کنید در واقع در صورتی میتواند برای والدین، خواهر و برادر و فرزندان متاهل خود اقدام نماید که سیتیزن آمریکا شده باشد و معمولا این پروسه به سالیان زمان نیاز دارد. (متغیر است)

دولت امریکا از افرادی که در لاتاری قبول میشوند و به این کشور مهاجرت میکنند چه حمایت ها و تسهیلاتی را برایشان فراهم میکند؟
آیا برای مهاجرین حقوقی از قبیل حقوق بیکاری یا تامین شغل یا هر نوع حمایتی که منجر به یک شروع خوب برای مهاجرت شود را دارد؟

برنده شدن در لاتاری و دریافت گرین کارت یعنی اقامت دائم آمریکا ، میتوانید از پس از ورود به آمریکا از تمامی خدمات شهروندی مثل حق کار بیمه گواهی نامه رانندگی استفاده کنید به جز حق رای دادن تا زمانی که گرین کارتی هستید.

میتونم قبل از ورود به خاک امریکا ازدواج کنم و اسم خانمم رو اضافه کنم؟

بله. اگر بعد از برنده شدن در لاتاری ازدواج کنید یا فرزند بیاورید امکان اضافه کردن ایشان به اپلیکیشن شما وجود دارد و همه با هم مهاجرت میکنید.

من دیپلم هنرستان دارم ک بخاطر شرایط سختم دربزرگسالان دیپلم هنرستانم گرفتم و هیچ کاری نتونستم انجام بدم که سابقه کار داشته باشم کارم آزاد بوده راهی هست که دیپلم هنرستانم قبول کنن؟

اگر ثبت نام میکنید پس در هنگام ثبت نام گزینه ی دیپلم دارم را بزنید در صورت برنده شدن مشکل مدرک ممکن است قابل حل باشد، اگر دیپلم بزرگسالان دارید شامل دریافت ویزا نمیباشید.

وقتی به امریکا رسیدیم مشکل زبان انگلیسیمون چجوری باید حل کنیم؟
  • قطعا زبان انگلیسی رو باید بدونید قبل مهاجرت نه اینکه اول برید آمریکا بعد زبان یاد بگیرید در این صورت برای کاریابی و بسیاری موارد دیگه دچار مشکل می شوید.
  • مصاحبه در سفارت به زبان فارسی امکان پذیره. تشریف بردید آمریکا هم میتونید در فرودگاه از مترجم استفاده کنید. داخل خاک آمریکا مدارس زبان هست که ماهانه بین ۲۰۰ تا ۸۰۰ دلار و عموما ۵۰۰ دلار ماهانه هزینه میگیرن و زبان انگلیسی یاد میدن. پاسخ دادم اما معتقدم قبل از مهاجرت زبان کشور مقصد رو یاد بگیرید. نه تنها زبان بلکه فرهنگ و قوانین رو هم بیاموزید.
چقدر زمان می‌بره پاسپورت آمریکا را از طریق لاتاری بگیرم؟

در حالت عادی 5 سال

اگه پدر و مادري جدا بشن و يكي از والدين برنده بشه تكليفه بچه ها چيه؟

هر کدام از والدین برنده شوند می تواند برای فرزندان مجرد زیر 21 سال اقدام کند.

اگر کسی لاتاری برنده شه ولی استفاده نکنه، برای دوره های بعد می‌تونه باز شرکت کنه؟

بله این امکان است ولی تا شرایط مساعدی ندارید ثبت نام نکنید.

 آیا با کارت آمایش مخصوص اتباع خارجی مقیم ایران می‌توان در لاتاری ثبت نام کرد؟

در صورت داشتن پاسپورت ، مشکلی ندارد و می توانید ثبت نام نمایید.

آیا مدارک ترجمه شده که برای KCC فرستاده می شوند یا در روز مصاحبه ارائه خواهند شد تاریخ اعتبار دارند؟

ارسال مدارک به kcc فعلا حذف شده است. عامل اصلی که منجر به اکسپایر شدن ترجمه ها می شود تغییر مهر نهادهایی است که در مدارک وارد می شود؛ از آنجایی که مدارک ارسالی برای KCC و روز مصاحبه در سفارتخانه های آمریکا نیاز به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند بنابراین نگرانی در مورد اکسپایر شدن ترجمه ی مدارک برای برندگان لاتاری گرین کارت آمریکا هیچ جایگاهی ندارد.
اگر تاریخ اعتبار مدرک مورد نظر شما بگذرد طبیعتاً نیاز به تجدید مدرک و همچنین ترجمه ی آن به وجود می آید.

اگر برنده لاتاری در هنگام ثبت نام مجرد باشد اما پس از قبولی در لاتاری ازدواج نماید (قبل از ارسال فرم DS260) آیا این اتفاق خدشه ای به کیس او وارد می کند؟

خیر_او می تواند نام همسر خود را در فرم DS260 وارد نماید و پس از آن در زمان ارسال مدارک مستندات مربوط به ازدواج پس از ثبت نام را برای KCC ارسال کند.

اگر برنده لاتاری پس از ارسال فرم DS260 و قبل از اینکه کیس او کارنت و آماده ی دعوت به مصاحبه شود ازدواج نماید چکار باید بکند؟

با یک ایمیل از KCC بخواهد که فرم او را انلاک کند سپس در گام اول در فرم خودش وضعیت تاهل خود را از مجرد به متاهل تغییر داده و اصلاحات لازم را انجام دهد و در گام بعدی همسر قانونی خود را به عنوان اپلیکنت همراه اضافه نموده و فرم DS260 را برای او نیز تکمیل کند. پیشنهاد می شود در ایمیل درخواست باز کردن فرم سند ازدواج قانونی را به همراه ترجمه ی رسمی اش برای KCC ارسال نماید. (در این روش بسیار دقت کنید توضیحات بیشتر در مطالب سایت موجود است)

اگر برنده لاتاری پس از کارنت شدن کیس و انتقال پرونده به سفارت مورد نظر جهت مصاحبه ازدواج نماید چکار باید بکند؟

در این صورت احتیاط واجب!!!این است که در ابتدا KCC را در جریان بگذارید اما کار اصلی شما درخواست از سفارت برای اضافه کردن همسر قانونی شما به عنوان اپلیکنت همراه به کیس شما می باشد، از آنجایی که بعضی از سفارت ها در این زمینه با برنده اصلی همکاری می کنند و برخی دیگر اینگونه نیستند پس گاهی (در صورت عدم همکاری سفارت) لازم است که شما از KCC درخواست کنید که با سفارت شما برای حل این موضوع تماس بگیرد.

اگر برنده لاتاری پس از مصاحبه و قبل از ورود به آمریکا و پیش از اتمام پروسه ی لاتاری آن سال ازدواج کند چه کار باید بکند؟

این سناریو از نظر فنی هنوز امکان پذیر است اما در واقعیت به چند دلیل کاری بسیار پرریسک می باشد. ممکن است سفارت دلیل کار شما را درک نکند، ویزاها تمام شود یا پروسه به پایان سال مالی خود برسد. بنابراین فقط در صورتی این کار را انجام دهید که آدم ریسک پذیری باشید!!!

اگر برنده ی لاتاری پس از مصاحبه و ورود به آمریکا قبل از اتمام یا پس از اتمام پروسه ی لاتاری آن سال ازدواج کند چه کار باید بکند؟

در مورد اول از نظر فنی بسیار بسیار احتمال کمی دارد که دریافت ویزا به وقوع بپیوندد چون شک جدی در رابطه با واقعی بودن ازدواج برای سفارت و KCC ایجاد خواهد کرد. در مورد دوم نیز دیگر امکان دریافت ویزای لاتاری برای اپلیکنت همراه وجود ندارد و باید از کتگوری دیگری برای دریافت ویزا اقدام کرد.

فرزند/برادر/خواهرم زمان ثبت نام ۲۰ سال سن داشتند اما زمان قبولی سن‌شون به ۲۱ سال رسیده، فرزند/برادر/خواهرم می‌تونه ویزا دریافت کنه؟

شما زمان ثبت نام اگه زیر ۲۱ سال داشته باشی زیر مجموعه فرد اصلی حساب میشی اما زمان برنده شدن اگه بالای ۲۱ سال شده باشی از زیر مجموعه در میاد که قانون اکسترا تایم می‌تونه بهتون کمک کنه: فاصله روز ثبت نام تا اعلام قبولی لاتاری که حدودا ۲۱۵ روز هست (هر سال این عدد یک تغییر مقدار می‌کنه) مراجعه کنید به اکستراتایم مراجعه کنید.

برنده ی لاتاری چگونه می تواند کشور محل سفارت خود را بعد از کارنتی و دعوت به مصاحبه تغییر دهد؟

برای اینکار ابتدا با سفارت مقصد تماس گرفته و از آنها جویا شوید که آیا پرونده ی شما را قبول خواهند کرد؟ چون سفارت جدید ممکن است پرونده ی شما را نپذیرد یا در صورت پذیرش زمان مصاحبه ی شما خیلی دیرتر از زمان مصاحبه در سفارت اولیه ی شما باشد. در صورت دریافت پاسخ مثبت اگر کماکان برای تغییر سفارت مصر هستید حالا باید با سفارت اصلی تماس گرفته و از آنها بخواهید تا پرونده ی شما را به سفارت جدید بفرستند.
پ.ن: انجام اینکار می تواند زمان زیادی از پروسه ی شما را هدر دهد بنابراین اینکار جز در موارد اضطراری پیشنهاد نمی شود.

برنده ی لاتاری چگونه می تواند کشور محل سفارت خود را قبل از کارنتی و دعوت به مصاحبه تغییر دهد؟

سفارتی که در آن مصاحبه می شوید بر اساس آدرس محل زندگی شما تعیین می شود در صورت تمایل به تغییر آن ابتدا فرم خود را آنلاک نموده و آدرس خود را تغییر دهید. سپس به KCC ایمیل ارسال کرده و درخواست کنید که محل مصاحبه را برای شما جا به جا کند.
این پروسه هرچه دیرتر صورت گیرد احتمال اینکه KCC بتواند این کار را برای شما انجام دهد کمتر خواهد بود.

دستورالعمل بالا قدیمی است و بسته به شرایط تغییر میکند…
برای تغییر محل سفارت به یکی از سه سفارت اصلی برای ایرانیان، اول به kcc یک ایمیل با دلیل منطقی ارسال کنید و بخواهید برای مصاحبه به سفارت مورد نظر تغییر پیدا کنید. اگر دلایل کافی نبود از روش بالا میتوانید استفاده کنید و انلاک کنید و سپس با ادرس جدید در کشور مورد نظر دوباره تقاضا را ارسال نمائید.

دقت کنید پس از تغییر محل سفارت جدید در فرم 260 شما اعمال نخواهد شد و مصاحبه شما بستگی به شرایط سفارت مورد نظر دارد.

چگونه می توانم نوزاد تازه متولد شده را به پرونده ی خود اضافه کنم؟

در صورت مدیریت صحیح این رویداد مبارک هیچ مشکلی برایتان ایجاد نخواهد کرد بنابراین موضوع را در طی چند پست متوالی و در چند سناریوی مختلف برایتان بررسی می کنیم:

سناریوی اول: زایمان قبل از کارنتی و برنامه ریزی برای مصاحبه باشد؛
ابتدا شناسنامه و پاسپورت عزیز تازه وارد خود را دریافت کنید و در ادامه درخواست آنلاک فرم هر دو والد را برای KCC ارسال نمایید، پس از باز شدن فرم ها اطلاعات نوزاد را در فرم هر دو والد وارد نمایید.
برای نوزاد فرم DS260 تشکیل دهید، درصورتی که وقت کافی دارید صبر کنید تا گذرنامه ی نوزاد بیاید و اطلاعات گذرنامه ی خودش را در فرم وارد نمایید، در غیر اینصورت می توانید اطلاعات پاسپورتی یکی از دو والد را در فرم نوزاد وارد کنید و آن را در روز مصاحبه اصلاح نمائید.
پ.ن: نوزاد باید در معاینات پزشکی همراه والدین خود جهت انجام فرایند مدیکال حضور داشته باشد و همچنین در روز مصاحبه نیز باید به محل مصاحبه برده شود.

سناریوی دوم: زایمان پس از کارنتی و برنامه ریزی همچنین قبل از رفتن برای مصاحبه باشد؛
در اینصورت شما نمی توانید فرم DS260 را آنلاک کنید پس با سفارت تماس بگیرید؛ محل تولد نوزاد را اطلاع داده و به آنها بگویید نوزاد را با خود به مصاحبه خواهید برد.
در اولین فرصت شناسنامه و پاسپورت نوزاد را تهیه کنید.
بد نیست که KCC را به وسیله ی ایمیل در جریان این مسأله قرار دهید.
نوزاد باید در روز مدیکال و مصاحبه همراه والدین خود باشد و هزینه های مربوطه برایش پرداخت گردد.
این امکان وجود دارد که سفارت از شما بخواهد که فرم DS260 و یا شاید فرم DS230 را برای نوزاد به صورت دستی پر نمایید. پس با سفارت هماهنگ باشید حتی اگر فرصت کافی برای دریافت شناسنامه و پاسپورت ندارید، آنها احتمالا در این فرایند با شما همکاری خواهند کرد.

سناریوی سوم: تولد نوزاد پس از دریافت ویزا و قبل از ورود به آمریکا باشد؛
شناسنامه و پاسپورت نوزاد را در اولین فرصت تهیه کنید و سفارت را از تولد نوزاد مطلع نمائید سپس از آنها بخواهید که مجوز سفر را برای نوزادتان صادر کنند چون گاهی شرکت های هواپیمایی با شما در این زمینه همکاری نمی کنند.
در این مورد تنها هزینه ای که برای نوزاد پرداخت می کنید ۲۲۰ دلار بابت صدور گرین کارت می باشد.

سناریوی چهارم: والدین دارای گرین کارت آمریکا در خارج از خاک آمریکا صاحب فرزند شوند؛
در این صورت سناریویی مشابه سناریوی سوم اتفاق خواهد افتاد فقط لازم است نوزاد پس از تولد و قبل از دو سالگی یکبار ورود به خاک آمریکا داشته باشد و حتما در این سفر یکی از والدین با مدارک معتبر او را همراهی نمایند.
به یاد داشته باشید که پس از تهیه ی شناسنامه و پاسپورت سفارت را از محل تولد نوزاد مطلع نموده و از آنها درخواست صدور مجوز سفر نمایید.
در این مورد نیز تنها هزینه ای که برای نوزاد پرداخت می کنید همان ۲۲۰ دلار بابت صدور گرین کارت می باشد.

سناریوی آخر: اگر دارندگان گرین کارت آمریکا خارج از خاک این کشور صاحب فرزند شدند و تا دو سالگی فرزند ورودی به این کشور نداشتند دیگر نمی توانند از طریق لاتاری برای گرین کارت فرزندشان اقدام نمایند و باید از طریق کتگوری خانوادگی وارد عمل شوند.

آیا ارسال مدرک عدم #سوپیشینه برای ایرانیان لازم است؟

طبق متن صریح سایت travel.state.gov که معتبرترین مرجع برای پاسخگویی به سوالات مهاجرتی به آمریکا می باشد؛ مدارک عدم سوپیشینه برای ایرانیان به دلیل غیر قابل اعتماد بودن و اینکه پست نمی تواند آن را تایید کند نیاز به ارسالشان نیست.

آیا برای تغییر آدرس آمریکا که در فرم DS260 وارد نموده ایم باید فرم را #آنلاک نماییم؟

خیر البته با آنلاک هم میتوان تغییر داد اما نیاز به آنلاک فرم نیست شما می توانید هم در روز مصاحبه و هم مجددا در POE (اولین فرودگاه در آمریکا یا Port of Entry) آدرس خود را تغییر دهید.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0