- سفارت های سبز
- سفارت های نارنجی
- سفارتهای قرمز
سفارتهای سبز:
آنکارا در ترکیه
ایروان در ارمنستان
ابوظبی در امارات متحده عربی
چرا اینا سبزن؟! بخاطر این که اپلیکنت از ایران به وفور به این کشورها رفته و کلاً با حال و هوای کیس های ایرانی و دانشجوهای ایرانی و مهاجرای ایرانی اشنا هستند و به قولی به ایرانی ها آلرژی ندارند.
دقت کنید که شما به هیچ وجه به سفارت استانبول نمی تونید برید گرچه بودن تک و توک که در گذشته رفته اند ولی الان این امکان وجود نداره.
سفارت های نارنجی
این قسمت رو برای افرادی بیان میکنم که زبان انگلیسیشون خوبه و میتونن با تسلط کافی به انگلیسی صحبت کنند و ممکنه دوست داشته باشند بروند سفارتی غیر از اون سفارتی که به صورت پیشفرض داخل فرم ۲۶۰ هست،
گرچه اپلیکنت های شهروند به صورت منظم به این سفارت ها میرن و مشکل خاصی هم با پذیرش اونا ندارن! ولی برای ایرانی ها با وجود داشتن اقامت برای مصاحبه به دلیل این که تعداد کمتری از اپلیکنت ایرانی میره اونجا درباره جزئیات اطلاعات کمی وجود داره و معمولاً با مدارک ایرانی آشنایی کافی ندارن برای همین میزان حساسیت اون ها رو روی کیس های ایرانی نمی دونیم! دیده شده گهگداری هم آفیسر طاق طویله کوبونده و بندگان خدا رو به صورت گروهی ریجکت کرده و دست از پا دراز تر برگردونده! این سفارت ها عبارتند از:
عشق آباد در ترکمنستان
باکو در آذرباییجان
نیکوزیا در قبرس
تاشکند در ازبکستان
کلاً این 4 سفارت هر کدوم مزایا و معایبی داره.
دقت کنید این چهار سفارت نارنجی بعضاً یه زمانی که شناخت خیلی کم داشتند خیلی خیلی خوب بودن ولی به قولی گاهاً دیده شده بعد از شناخت بیشتر از ایرانی ها رفتارشون بدتر شده و حرکات ناجور هم کردن… مثلاً عشق آباد یه زمانی برای ویزای تحصیلی رشته مواد و نفت و هوا و فضا و بانکداری و … رو دو تا سه هفته کلییر می کرد و مجوز می داد الان یه مدته بیشتر ایرانی هارو ریجکت می کنه!
سفارت های قرمز
در این سفارت ها ایرانی به تعداد خیلی کمی میره، یا میرفته و دیگه اپلیکنت ایرانی نمی گیره! این سفارت ها زمانی شاید بهترین بودن، شاید هنوز باشن، شاید الان بدترین باشن! کلاً خلاصه کلام اینه که هیچ خبری از این ها نیست و اگر برید با ریسک خودتون رفتین ممکنه ویزا ندن، و ممکنه درجا ویزا بدن،
کابل در افغانستان (فعلا تعطیله)
دوشنبه در تاجیکستان
بیشکک در قرقیزستان
آستانا در قزاقستان
تفلیس در گرجستان
کوالالامپور در مالزی
سنگاپور در سنگاپور
اتاوا در کانادا
هاگ در هلند
لندن در انگلیس
میلان، ناپل و رم در ایتالیا
فرانکفورت در آلمان
پراگ در جمهوی چک
وین در اتریش
استکهلم سوئد
هنگ کنگ در (تایوان)….!
تمامی این سفارتها نیاز به اقامت اون کشور رو دارن، منظور ویزای توریستی نیست! ویزای توریستی رو به هیچ عنوان قبول نمیکنن…
و اما سفارت آنکارا در ترکیه:
کلاً سفارت خوشنامی هست و موارد خاص توش کمتر دیده شده چندین مورد مثبت بارز داره که مهمترینش این هست که ترکیه ویزا نمی خواد البته ارمنستان هم نمیخواد و هر وقت خواستید بلیط تهیه کنید و برید.
و اضافه کنم که
اگر ساكن ايران هستيد به هيچ سفارتي به جز ٣ سفارت آنكارا، ايروان، ابوظبي فكر نكنيد، حتي اگر بتونيد زبان انگليسي مصاحبه كنيد، سفارت ها در مقابل قانون كاملا مشابه هم عمل ميكنند و شرایط کیس ها با هم متفاوته، بجز سه سفارتی که خودشون تعیین کردن هر جا بخواین باید باید اقامت اون کشور رو داشته باشین و ویزای توریستی مورد قبول نیست…
و در اخر
اینکه به حرف و پیام های افراد زیاد توجه نکنید و سعی کنید همونجاهایی رو که بصورت پیشفرض خورده تعیین کرده نظیر انکارا، بدلیل تعداد بالای مراجعه کننده ایرانی به این سفارت و سفارت های سبز، افیسر با ایرانی ها بیشتر اشنایی دارند و از اوضاع کشور ایران و فرهنگ ایران هم اطلاعات بیشتری در دسترس دارند و مسلما شانس دریافت ویزا از خیلی جاها بالاتر هست.
بعنوان مثال ممکنه هزاران ایرانی قبلا برای ویزای تحصیلی یا سیاحتی یا کاری به سفارت انکارا رفته باشند که ممکنه تعدادی هم در در ارگان خاص خدمت کرده باشند و صددرصد افیسر با دیدن نام ارگان خاص که سازمانی بوده که داخلش سربازی کردید و داخل لیست گروه های .ت.ر..و.ری..ستی امریکا هم هست به یکباره شوکه نمیشه که ای وای این میخواد بیاد داخل امریکا خرا.ب.کاری کنه، چون میفهمه که قبلا تعداد زیادی امدند و این شرایط رو داشتند پس ممکنه ای پی بزنه و درجا ریجکت نکنه، ولی سفارتی که افیسر هیچ اشنایی با کشور ایران و یگا.ن های سربازی اون نداره ممکنه تا نام اطلاعات ارگان خاص رو ببینه و بگه یا پیغمبر یه تر.و.ر.یست میخواد بیاد امریکا، زود باشین ریجکتش کنید تا دردسر نشده😂
اینم بگم طبق قوانین جاری و فعلی امکان صدور ویزای مهاجرتی برای سربازان ارگان خاصی وجود نداره ولی برای بقیه تایپ های ویزا مثه تحصیلی این امکان موجوده و اونم نه به وفور شانسی تکو توک شاید شاید ویزا شن.